jum jadi kawan,,,

Tuesday, January 12, 2010

update lagi!!!

hye guys,,,actually aku tak de mood sangat nak post benda ni.tapi di sebabkan ade gak orang yang suke baca mt post, terpaksa la aku mencuri sedikit masa aku tuk buat post ni. hehe. thanks to all yang sudi m'follow blog ni ye!!! (juhe,fiera,eyny,alia n kamal) w/pun aku tak de peminat, at least ade gak orang yang nak baca blog aku. hehe. tak lupa gak tuk orang selalu suruh aku update blog ni supaya tak usang. hehe. thanks to her>nurhasyimahhashim<.

ok ira. cukup ye!!kau ingat kau menang anugerah ke? punya la panjang speech kau. hehe.

ok, actually post ari ni aku nak cite sikit la pasal benda yang happen hari ni. huhu. tak banyak pun benda yang menarik. hari ni tak la busy sangat because aku tak de class intermediate accounting. tapi aku tak la rasa happy sangat bile sir cancel kan class for today. sebab aku tahu die akan buat replacement class tomorrow. ish, x suke la!!! aku terpaksa korbankan masa tuk aku ke pasar malam. da lama sangat aku tak makan putu bambu. ye putu bambu. penah makan tak kawan2? ke nama pun korang tak tahu? aish. masalah ni. butu bambu adalah sejenis kuih traditional (rasanya la). haha. aku pun tak pasti. aku men makan je. haha. ok, aku bukan la nak cakap pasal putu bambu tu actually. aku nak cakap pasal class ari ni. hehe. class marketing petang tadi pun releks je. madam tak mengajar pun. tapi kitorang kena buat keje tuk di tambah lam midterm. hehe. tapi 3 markah je. cakap sal midterm, aku da dapat markah tuk test 1 marketing. the highest 50/60. aku just dapat bawah dari orang yang highest (of course la babe). hehe. ok ke? aku pun tak tahu. cam tak ok je. hehe. k la. aku da malas nak bercerita panjang. nak out lu tuk solat n mandi. then turun makan sorang2 kat bawah sebab my besties tak de. pi camp. huhu. malam ni ade class UBS lak. huhu. aku terpaksa tukar hari sebab tanak buat class leadership on saturday. hehe.

till now, jumpa lg ye.
hehe.


6 comments:

  1. yeah!!
    nma ak ad lg..
    haha..
    =)

    ReplyDelete
  2. haha,,,suke ye kamu,,,tlg la jgn prasan kayh,,,

    ReplyDelete
  3. bgos2... da update pon.. tehee~ :D

    ReplyDelete
  4. haha,,,ye,,tapi kite malas gile nak update,,kamu punya blog pn da update,,hehe,,suke2,,,

    ReplyDelete
  5. eyh, bukan aku da comment ke post ni? kenapa xde?

    P/s: post ko yg paling aku suka. :)

    ReplyDelete
  6. fiera,suke la sbb ade nk kau,,,aish,,,obses sgguh ngn aku,,haha

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.