jum jadi kawan,,,

Monday, June 6, 2011

;update singkat ^_^;

assalamualaikum to all readers semua....

erm, it's quite lama since aku last update. huhu. so busy with many things. too many things happen a few weeks back. banyak sangat. so, aku rasa nak hold dulu yang cabaran 30 days tu. baru 5 hari aku buat. bukan malas. tapi nak cerita benda lain dulu. hehe.

cerita lain pun aku akan start cerita malam ni or esok kot. sebabnya aku nak kena study tuk test esok. haha. gila selamba. tak study 1 hape pun lagi. hopefully senang macam yang sir cakap...

oh, tu my new followers, thanks follow. today aku baru nak jejak diorang. dah lama aku tak blog walking. rindu rasa nak baca blog orang. tapi seriously tak de masa sangat. insyaAllah akan dapat baca balik blog mereka2. huhu.

ok la. till then, bye. thanks for reading this blog. i love you all kawan2!!

4 comments:

  1. dah la kelas eap pun salu tak nmpak kau. hihi.

    ReplyDelete
  2. tu la psal. ak dh ponteng 2 hari kot last week. haha

    ReplyDelete
  3. selamat study and gudluck [= folo cini

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.