jum jadi kawan,,,

Thursday, June 2, 2011

;Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip;

assalamualaikum semua...

today aku baru berkesempatan nak bukak blog yang dah lama aku tinggalkan ni. lama la sangat kan. hehe.

bila bukak blog, tengok kat shoutbox dah kena tagged ngn cik munna. thanks cik munna. pastu terus teruja nak join GA ni sebab hadiah die sangat banyak n sangat best.

GA hebat ni anjuran cik nisa. thats y la nama die terpampang kat title tu. nak join? klik banner kat bawah ye.


antara orang yang telah baik hatinya tuk sponsor hadiah giveaway kali ni ialah :
ermm.. menarik kan?? so, apa lagi. jum la join ramai2. so, aku nak tag 2 orang yang selalu tinggalkan komen kat blog aku ni...

2 comments:

  1. sudah check penyertaan.
    Thanks for joining.
    Good luck :)

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.