jum jadi kawan,,,

Friday, December 23, 2011

;masa itu emas;

assalamualaikum semua...

ye aku tahu aku dah lama sangat tak update blog. sejak nak final ni, aku makin busy ngan assignment and presentation. tu yang tak sempat nak buat esei kat sini. hehe. today pun curi2 masa je since aku tak jadi nak kuar ngan my sis. so, before pegi mandi and study, aku pun menulis la :)

actually, tak de ape pun yang aku nak share ngan korang. tapi nak jugak update blog kan. haha. oh btw, semalam dah tamat sesi pembelajaran sem 1 2011/2012. and akan masuk balik after 9 months. wow, cuti ke 9 bulan tu? oh semestinya tak la kan. sepanjang tempoh 6 bulan aku akan intern kat audit firm. right after habis je final aku akan start intern. and akan masuk belajar balik semester 1 2012/2013.

yes, internship aku sangat la lama. tapi haruslah gembira if dapat tempat yang bagi allowance banyak kan. tapi alu punya tempat just bagi cukup2 makan je. yela, aku ni bukannya best student yang boleh nak demand mintak kat tempat yang gah2. hehe. tapi aku syukur la ngan rezeki yang aku dapat. sape suruh kau tak berusaha tuk jadi pandai. boleh kan cakap macam tu? haha

next week aku dah start final exam. sangat la risau sebab belajar tak serious sangat. asyik nak main je. baca sikit pun dah mengantuk. pastu mula la terlebih tidur. sob sob. today harapannya tak nak belajar sebab nak kuar ngan my sis kan. tapi terpaksa tukar jadual ke esok hari. and today pulak haruslah belajar setekun yang boleh since nak kuar berjimba kan. takut melarat ke hari ahad je. 

after that haruslah berkawan ngan library. aku ni pantang jumpa katil. rasa nak melepak je atas katil. even belajar pun atas katil sebab senang nak lentok terus. haha. tapi aku berazam tuk berkawan ngan library sem ni. risau ngan subjek yang makin susah kan. so kena la struggle. semoga aku berjaya!!

ok la. time is running out. banyak lagi benda yang harus di buat. wish me all the best ye kawan2. i love you all!!

p/s: maybe aku akan bertambah malas nak menulis sampai la habis final exam. maybe la :)

3 comments:

  1. bila mau update ni?

    ReplyDelete
  2. insyaAllah dalam masa terdekat :)

    ReplyDelete
  3. bz la tu smpai x sempat mengarang

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.