jum jadi kawan,,,

Sunday, August 22, 2010

RAMADHAN BULAN KEBERKATAN

hai and assalamualaikum...

dah lama tak menulis kat sini. tak de cerita nak di share dengan semua orang. sebabnya saya asyik fikir pasal tests and quizzes yang melambak. aish. risau je yang saya tahu. tapi satu hape pun saya belum start revise lagi. just tahu nak main je. haha. bukan ape. bulan ramadhan ni banyak sangat jemputan berbuka puasa, kalau nak harap kan saya belajar weekdays, memang tak la kan. asyik main je dalam bilik. online la. macam2 saya nak buat. tap 1 pun tak mendatangkan faedah. haha. every weekend je saya mesti balik umah my sister. dah kata rumah akak saya tu kat gombak, mesti la saya selalu balik. nasib baik saya tak stay terus kat rumah akak saya. haha. rumah abang2 saya pun dekat je. tapi saya lagi selesa balik rumah akak saya. walaupun saya kena bertudung 24 jam. haha.


sepatutnya, today pun saya ade jemputan berbuka puasa. tapi saya takut nak ikut sebabnya saya tak habis lagi buat revision. takut kot. saya takut sangat result saya akan menjunam jatuh. dah la sekarang belajar makin susah. so, saya pilih untuk belajar jela kat bilik. huhu. walaupun saya tahu saya tak belajar sangat pun kat bilik ni. haha. at least saya kat bilik. bila rajin je, buka la buku. kalau saya kat rumah, seriously saya takkan belajar. online 24 jam. hehe. pastu main dengan zariff.


bulan ramadhan ni sangat la bagus ok. di samping dapat pahala yang banyak, kita dapat gak kurangkan buat dosa. huhu. plus, kurus la sikit body yang bagai di pam-pam ni. haha. betul gak cakap akak yang bagi tazkirah kat surau econs. dia macam kena gak la dengan hidup saya. hehe. hanya saya dan Dia je yang tahu. tak pela. saya ok je pun. lagipun sekarang ni bulan baik. so, jadi la baik. at least. sebab saya dah tahu perangai saya time bukan bulan puasa. haha. entah ape2 entah aku duk merapu ni. haha.


ok la. saya dah tak de idea. kena start buat revision sekarang. nanti tak sempat nak cover all topics. baru padan muka. huhu..


i love you all.
enjoy reading ya....

2 comments:

  1. tahu x pe wei...
    aku da naik takut ni...
    tido pun x cukup kot...
    huhu...

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.