jum jadi kawan,,,

Sunday, August 8, 2010

im back!!!

hai everyone and salam....
huhu. saya sudah kembali ber blogging lagi. dah lama sangat away. mesti ade yang rindu nak baca post saya. saya tahu. tak payah nak cakap la kan. haha. poyo...


ok lah. sorry sebab lama menghilang. saya tak dapat nak ber blogging sebabnya lappy saya masuk hospital. tak de la teruk sangat sakitnya. just demam je. sekarang dah ok. and now im back again. huhu. rindu la dengan my lappy ni. dah lama tak tengok movies and dengar lagu. lama juga tak berjalan-jalan kat blog my peeps. dan lama jugak tak meninggalkan comments. sekarang da banyak sangat story nak kena baca. dah malas nak comment. huhu. sorry semua. tapi ok gak laptop ni masuk hospital. tak de la saya nak mengadap benda ni 24/7. lagipun last week saya sangat la busy. sampai saya selalu puasa sebabnya tak sempat nak makan and so on. just ade waktu tuk solat and study jek. sangat la penat. rushing sangat.


last week je saya ade 2 quizzes. suppose 3. tapi my lecturer postpone that quiz ke ari selasa, 10th August. nasib baik la kan. sebabnya saya sangat la penat nak membaca last week. plus my customer nak tudung dengan segera. so, terpaksa la saya siapkan tudung2 tersebut dengan cepat. nasib baik customer saya tu sabar menanti. hehe. saya student kot. kena baca buku.


sekarng ni dah banyak assignment nak saya settle kan. due date pun awal. semua nak kena bagi priority. 1 hari buat semua kerja sikit2. lama-lama siap la kerja saya tu. harap2 la kan.


ok la. saya kena stop dulu. nak baca buku. satu ape pun saya tak faham dengan subject ORGANIZATIONAL BEHAVIOR. haha. main baca je notes yang ade. sangat la sedih ok.


nanti saya update lagi.
love you all!!!

2 comments:

  1. -sila refer ur traffic feed n buat maths sket-August 9, 2010 at 4:55 PM

    sila stdy ye..
    *ceh,kato k ore,ak pon x stdy gk..huhu..

    ReplyDelete
  2. ngeh3...sm la kite miss penang...aku men hentam keromo jah kuiz tuh..jnji aku happy...haha

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.