jum jadi kawan,,,

Monday, April 11, 2011

;it's over;

assalamualaikum to all readers yang di sayangi...

oh tittle di atas tak memberi maksud apa2 pun. just nak cakap yang aku dah habis exam for this semester. tapi, tak sure la dapat elok ke tak. still takut. ok dah tak nak fikir pasal exam. sekarang just nak enjoy dulu before result keluar. sangat la nervous okay. hehe...

bila dah habis exam ni, tak tahu la pulak nak buat apa. tapi, so far, aku dah habiskan koleksi episod running man yang ada dalam hard disk. tak sabar nak dapatkan episod 31. macam nervous je. tgk die punya preview. malas pulak nak download sendiri. kat bilik ni line cam slow sikit. tak pe la. nanti nak layan vampire diaries la dulu. then layan secret garden. kecoh orang cakap cerita tu sedap. aku malas nak tengok drama ni. lambat sangat nak habis.. eh aku dah tak tahu nak cakap ape. see, bila time exam, macam2 dugaan datang. macam2 benda nak buat. bila dah ade banyak masa free ni, tak tahu la pulak nak buat ape.

oh, aku nak share 1 cerita masa aku jawab exam tadi. bagi aku lawak la. seriously. macam ni, time aku tengah khusyuk and excited nya nak jawab soalan tadi, datang la sorang invigilator ni, perempuan. datang arah aku, sambil senyum2. aku ni memang orang yang jenis suka senyum. so, aku pun senyum la jugak kat dia. aku dah pelik awal2 time die senyum kat aku. biasanya aku akan senyum kat orang dulu. ni, akak ni dah pelik senyum2 kat aku. tiba2 dia pun cakap...

akak tu: wah, cantiknya tudung, berkelip-kelip. dari jauh lagi dah nampak.
aku: tersenyum malu sambil nervous kena puji. 

LOL. lepas akak tu puji aku punya shawl, aku terus salah tulis jawapan. sampai tak ingat nak tulis apa. haa, sampai macam tu sekali effect dia kat aku. nasib baik akak tu just puji shawl aku je yang cantik. kalau dia puji aku yang cantik, alamatnya aku memang terus hantar paper tu. sebab dah blank tak tahu nak jawab apa. haha. lawak sangat wei. lupa la pulak nak snap 1 2 picture time pakai shawl tadi. haha. lawak tul akak tu.

ok lah. nak layan movie lagi. dah tak tahu nak tulis apa. nanti aku tulis lagi eh kawan2.

p/s: i love you all my readers.
p/s/s: oh, saya dah terpilih jadi top 30 yang contest mata cantik tu.
p/s/s/s: dulu dah jadi top 50. lupa lak nak cakap. hehe

10 comments:

  1. haha! ko mmg salu pakai tudung megerlip! hihi. tapi okey la fashionable kan. babe,aku pun dah abes exam! yea!

    ReplyDelete
  2. B~haha. sila jgn perasan okay!!

    ReplyDelete
  3. babe, fashionable la sgt. hahaha..
    happy holiday babe!!

    ReplyDelete
  4. bile dh abes exam, qada' tido laa.. hehe..

    ReplyDelete
  5. haha.. thu x pe.. tido smpai pning abis kpala ni. pastu bgun lyan muvie. hihi

    ReplyDelete
  6. ;selamat bercuti jugak cik nana :)

    ReplyDelete
  7. haha cool ! nak jadi lah invigilator jugak then puji camtu bia padan muke x dpt jawab ;D

    ReplyDelete
  8. haha. gila kejam mcm tu ihsan. x baik tu. niat tu yg x btul. haha

    ReplyDelete

ha.. sila tinggalkan komen anda.